ADAA a primit Premiul de Excelență pentru susținerea antreprenoriatului autohton

Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA a primit Premiul de Excelență pentru susținerea antreprenoriatului autohton, din partea Camerei de Comerț și Industrie Brașov, în cadrul Topului Național al Firmelor Brașov. Premiul a fost oferit de către Dumitru Nancu, director general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

“Antreprenoriatul este motorul care alimentează progresul economic și social și fiecare dintre noi a contribuit la formarea acestei comunități de afaceri vibrante și prospere. Într-un moment în care suntem martorii unor schimbări rapide și provocări continue, este vital să recunoaștem și să sărbătorim organizațiile asociative, firmele și instituțiile care au demonstrat un angajament extraordinar față de sprijinirea antreprenoriatului autohton”, a declarat Andreea Negru, Președinta ADAA. Domnia sa este de părere că unul dintre elementele esențiale ale unui ecosistem de afaceri sănătos este parteneriatul.

“În Brasov, am fost martorii unei colaborări remarcabile între firme, instituții de învățământ, autorități locale, organizatii patronale și asociative, administrație publică locală și alte părți interesate. Această sinergie a contribuit nu doar la creșterea economică, ci și la crearea unui mediu propice inovației și creativității. Am văzut exemple de companii care s-au implicat activ în proiecte comunitare, care au investit în educație și dezvoltare locală, și care au sprijinit inițiativele antreprenoriale ale tinerilor. Proiectul național <Educatie financiară pentru dezvoltarea economică și creșterea afacerilor>, derulat de ADAA la Brașov, a fost dovada că parteneriatul, susținerea și încrederea reciprocă sunt elemente definitorii ale reței succesului”, afirmă Andreea Negru.

Premiul de Excelență pentru sustinerea antreprenoriatului autohton, nu numai că recunoaște succesul, ci și impactul pozitiv pe care organizatiile non guvernamentale îl au asupra comunității.

Presedinta ADAA a felicitat toate companiile pentru realizările lor remarcabile încurajându-le să continue să fie motoare de inovație, dezvoltare și susținere a antreprenoriatului autohton. “Împreună, putem construi un viitor mai prosper și mai strălucitor pentru Brasov și pentru întreaga economie națională”, a declarat Andreea Negru, în discursul oficial al Galei.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp