PROIECTE

International Summit on Disability Rights

Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA a fost singura asociație din România, reprezentată la lucrările primului Summit Internațional despre drepturile persoanelor cu dizabilități, la nivel mondial, care a avut loc în Istanbul, Turcia. Summitul este unic în lume. ADAA a primit premiul Excellence AWARD din partea US Institute of Diplomacy and Human Rights pentru promovarea incluziunii și sustinere femeilor in viața economică și in comunitate.

InvesTenergy

ADAA a fost partener al Galei InvesTenergy “Sa punem OAMENII din energie in lumina” care a adus in prim-plan performanța, profesionalismul și expertiza specialiștilor care susțin sistemul energetic! Intr- o atmosfera festiva, fondatoarea ADAA, Andreea Negru, a moderat evenimentul, aplaudând oameni valoroși a căror contribuție susține dezvoltarea unui pilon important de creștere economică : sectorul energetic!

FUTURE ECONOMY GALA 2022

Future Economy Gala, un eveniment exclusivist pe piața de business din România, aduce în prim plan excelența și profesionalismul unor reprezentanți ai mediului de afaceri care au reușit să obțină rezultate marcabile.

PACTUL PENTRU MUNCĂ

Este proiectul care are ca obiectiv identificarea soluțiilor strategice viabile, care pe termen mediu și lung să contribuie la echilibrarea pieței forței de muncă în România.

EDUCAȚI PENTRU VIAȚĂ

Este proiectul național menit să susțină educația ca fundament național pentru dezvoltarea economică.

TURISMUL ROMÂNESC

Este proiectul care își propune o serie de dezbateri publice, în marile centre turistice din țară, pentru a face o radiografie a problemelor actuale din domeniul turistic.

ÎMPREUNĂ PROTEJĂM ROMÂNIA

Este proiectul prin care protejăm România de indiferență, nepăsare, aroganță, minciună, de manipulare și nedreptate, de prezumția de vinovăție.

BUILDING A POST PANDEMIC WORLD

Este proiectul care isi propune rezolvarea problemelor post pandemice.

MOVERS AND SHAKERS

ADAA se asociază cu atribute precum credibilitate & responsabilitate, prin implicarea în dezbateri/ întâlniri/ conferințe/mese rotunde/simpozioane/ forumuri de afaceri ce aduc în atenţia publică problemele şi nevoile comunităţilor de business.Încurajam inițiativa privată și dezvoltam capacitatea de acțiune și a leadership-ului.

PROTECTING EUROPE IN TURBULENT TIMES

Este proiectul care isi propune înțelegerea și rezolvarea crizei actuale.

PARTENERIATE

Construim parteneriate cu instituții de prestigiu din țară și străinătate.
Suntem o voce credibilă în mediul de business şi un reper de urmat ca model de success în antreprenoriatul autohton şi comunitatea de afaceri. Promovăm interacţiunea directă cu oamenii de afaceri, autorităţile centrale si locale, potenţiali investitori din țară și din străinătate in vederea creşterii notorietăţii afacerilor locale şi a poveştilor de succes.

ADAA

Se asociază cu atribute precum credibilitate & responsabilitate, prin implicarea în dezbateri/ întâlniri/ conferințe/mese rotunde/simpozioane/ forumuri de afaceri ce aduc în atenţia publică problemele şi nevoile comunităţilor de business.Încurajam inițiativa privată și dezvoltam capacitatea de acțiune și a leadership-ului.

Indentificăm oportunități de business: