ADAA este Partener al Dublului eveniment InvesTenergy. Andreea Negru va modera Gala InvesTenergy „Să punem Oamenii din Energie în lumină!”

Publicația InvesTenergy continuă tradiția și organizează un Dublu eveniment: Conferința anuală InvesTenergy cu tema “Investim și acționăm responsabil în ENERGIE”, ediția a 7-a și Gala InvesTenergy dedicată Specialiștilor „Să punem Oamenii din Energie în lumină!”, ediția a 3-a. Evenimentul se desfășoară sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și va avea loc, în data de 10 octombrie 2023, la Le Château – Castelul din Inima Bucureştiului.

Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton – ADAA  se alătură acestui eveniment reper în sectorul energetic în calitate de partener susținător.

Doamna Andreea Negru, Președinte ADAA, va modera Gala dedicată specialiștilor din energie.

Cristina Trefaș, Fondator & CEO InvesTenergy: “În plin proces de tranziție energetică, suntem părtași la schimbări majore în plan energetic în întreaga lume și România trebuie să răspundă corespunzător provocărilor și oportunităților. Suntem într-o etapă în care avem provocări noi ce țin de accesul la energie, sărăcie energetică și securitate, cât și de poluare și schimbări climatice. Trebuie să acționăm, motiv pentru care avem nevoie de un dialog constructiv și asumat cu privire la viitor, de o armonizare a deciziilor la nivel national și local și de o implementare imediată a acestora. Deciziile pe care le luăm acum trebuie să fie responsabile, trebuie să ajungem la un consens și să nu mai schimbăm atât de des direcția.

Împreună cu Oamenii cheie din sectorul energetic vom continua să dezvoltăm un dialog constructiv care să se constituie într-o evaluare realistă a situației actuale din sectorul energetic, cu propunerea unui tratament aplicat cu responsabilitate pentru problemele existente și care să conducă la decizii asumate pentru investiții strategice în energie! Împreună putem construi un viitor sustenabil pentru generațiile viitoare!”

Să punem Oamenii din energie în lumină!”. La Gala dedicată specialiștilor din energie, InvesTenergy, împreună cu Invitații și Partenerii, vor premia Specialiști din energie, pentru activitatea lor de zi cu zi, pentru dedicația și profesionalismul lor, pentru performanțe.

Cristina Trefaș: „La Conferința InvesTenergy din 2021, am lansat acest proiect special, pe care l-am prezentat prin organizarea unei festivități. Primele două ediții ale Galei InvesTenergy au fost cu emoție și bucurie, cu recunoștință și prețuire față de specialiștii din energie premiați și față de toți specialiștii din sectorul energetic. Adresez mulțumiri deosebite  Doamnei Andreea Negru, care – în calitate de Moderator – a avut o contribuție valoroasă la succesul primelor două ediții ale festivității. Suntem onorați că a acceptat, din nou, invitația noastră de a modera ediția a treia a Galei dedicată Specialiștilor din energie”.

Mai multe informații despre Dublul Eveniment InvesTenergy, puteți găsi pe site-ul dedicat: https://evenimente.investenergy.ro/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp