Cărți poștale pentru antreprenori

Cărți poștale pentru antreprenori

Poșta Română participă, astăzi, la prima ediție a Future Economy Gala, organizată de Ziarul News, cotidianul antrerprenorilor români, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton – ADAA, la Palatul Parlamentului.

Future Economy Gala premiază excelența în afaceri și profesionalismul membrilor comunității de business care au reușit, într-o perioadă marcată de profunde încercări economice, financiare, sanitare ori date de problematica resursei umane calificate, să obțină rezultate deosebite.

Poșta Română lansează, în cadrul Future Economy Gala, provocarea creării unora dintre cele mai frumoase amintiri.

Astfel, prin campania Poștei Române de conservare a tradiției scrisului de mână, participanții la eveniment vor primi cadou cărți poștale, ediție limitată dedicată galei, care le vor păstra amintirile legate de această zi, iar după ce vor fi completate și încredințate cutiei roșii poștale, vor fi purtate de colegii noștri poștași, către destinațiile indicate.

Excelența în business este și țelul nostru. De aceea, prin tot ce facem, prin strategia de investiții în digitalizare, în modernizarea infrastructurii, prin motivarea propriilor angajați, Poșta Română rămâne fidelă clienților săi și profund angajată în proiectul de poziționare a companiei pe locul său recunoscut de 160 de ani în economia națională și în viața comunității în care ne desfășurăm activitatea.

#PoștaRomână #FutureEconomyGala #ZiarulNews #ADAA #CartePOștală #CutiaRoșiePoștală #ParteDinViațaComunității

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp