ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI – 110 ani de la fondare

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI – 110 ani de la fondare

Un moment istoric- împlinirea a 110 ani de la fondarea ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI a fost marcat in Aula Magna, unde fondatoarea ADAA a ținut un discurs aniversar in fata societății academice! O ocazie deosebită pentru a reflecta asupra istoriei noastre, a realiza progresele făcute și a celebra contribuțiile și realizările deosebite ale ASE in Romania. De-a lungul secolelor, economia a fost considerată una dintre cele mai importante discipline academice, datorită impactului său asupra lumii afacerilor și a vieții sociale. La fel de importante sunt și instituțiile care oferă o educație solidă în acest domeniu și își pregătesc studenții pentru a deveni lideri în lumea afacerilor și economiei. Într-un secol, ASE a devenit una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din România, un simbol al excelenței academice și al angajamentului său față de dezvoltarea durabilă și progresul socio-economic.
Știm cu toții că economia este un domeniu în continuă schimbare, iar Academia de Studii Economice din București a fost întotdeauna pregătită să se adapteze la noile tendințe și să dezvolte noi programe de studiu care să ofere studenților o educație adecvată.
Academia de Studii Economice din București este o sursă de mândrie pentru România și un exemplu de excelență academică și de angajament față de dezvoltarea durabilă.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp