Premiul de Excelență pentru rețeta de succes a unei afaceri profitabile – Sweet Moments 

Timp de 8 ani a lucrat într-o companie cu capital românesc, având ca responsabilități realizarea de contracte, licitații și păstrarea relației de afaceri în domeniul de sănătate. În tot acest timp cocheta acasă cu momente dulci pentru familie, colegi și prieteni. Apoi s-a înscris la școala de cofetari. La 27 de ani a devenit Pastry Chef! A lucrat în paralel cu jobul meu la un hotel de lux din București, până într-o zi, când împreună cu soțul  a decis să să deschidă un laborator de cofetărie axat pe vânzarea online, dar având și un magazin fizic. I-a prezentat planul unui investitor, care a crezut în ea, a încurajat-o și de acolo am început aventura numită Sweet Moments.

„Sweet Moments se poate numi pentru acasă, pentru drum sau de drag. Așa numim noi, nu mereu, însă la fel, momentele dulci pe care fiecare ar trebui și trebuie să le avem în viața noastră. Sub toate formele, uneori această formă capătă consistența unei ciocolate fine pe un tort sau, de ce nu, visul ascuns într-un bol cu frișcă. Și la sfârșit, după ce aceste forme ajung să-ți seducă gustul și privirea, este posibil să ai în minte expresia consacrată din filme, „tu oare crezi în magie?”.

Ei bine, așa cum s-a spus mai devreme, totul a pornit din pasiune, unde s-a adăugat foarte multă muncă. Suntem pe piața din România de opt ani de zile. Suntem o firmă cu capital românesc și susținem zilnic producătorii locali, pentru că o mare parte din materia primă o folosim de la ei. Toate schimbările fiscale din ultima perioadă -cum ar fi inflația galopantă, incertitudinea economică, taxări suplimentare, ne fac uneori, pe noi, antreprenorii, să ne reinventăm sau, din mers, să putem să ajustăm unele lucruri, chiar dacă există un plan de afaceri de 2 sau de 3 ani. 

Astfel de evenimente, cum sunt aceste întâlniri reprezintă o gură de oxigen de care avem nevoie. Și pentru asta vă mulțumim. Și vă așteptăm la sfârșit să gustați din momentele dulci”, a declarat Alina Răducanu, fondator Sweet Moments.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp