ADAA și US Institute of Business and International Development vor colabora pentru susținerea și promovarea afacerilor sustenabile

ADAA și US Institute of Business and International Development vor colabora pentru susținerea și promovarea afacerilor sustenabile

US Institute of Business and International Development, cu sediul în Washington D.C. (USIBID) se alătură demersului Asociației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA de a susține și promova afacerile sustenabile, prin implicarea în proiectul național de “Educație financiară pentru creșterea economică și dezvoltarea afacerilor”. În acest sens, reprezentanții celor două organizații au semnat un acord de cooperare și susținere reciprocă în vederea dezvoltării comunităților de business la nivel național și internațional.
Andreea Negru, Președinte fondator ADAA, a declarat: “Cooperarea este cheia succesului pentru afaceri și comunități deopotrivă și cred că lucrând împreună cu USIBID vom reuși să creăm valoare adăugată în comunitatea de business. Ambele organizații au un obiectiv comun: să contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial. Atunci când vorbim de cooperare, un prim proiect se referă la <Educația financiară pentru creșterea economică și dezvoltarea afacerilor>, unde USIBID este partener oficial. Sunt convinsă că experiența și notorietatea USIBID va aduce plus valoare proiectelor ADAA, iar cooperarea între organizații se va extinde la nivel internațional”.

La rândul său, Manuel Oancia, Președinte USIBID, susține: “Credem că doar prin parteneriate sustenabile pentru creșterea și internaționalizarea afacerilor putem avea un aport esențial la dezvoltarea economică durabilă. Totul începe de la o viziune comună și dorință de colaborare. Trebuie să lucrăm împreună pentru a susține și dezvolta programe specifice antreprenorilor care să-i ajute să se dezvolte și să crească. Salutăm demersul ADAA de a se implica în sporirea gradului de educație financiară și ne alăturam acestuia oferind expertiza noastră în domeniul de bussines antreprenorilor din România pentru a face față provocărilor actuale. Investiția în educație financiară este cheia unei afaceri de success și a unei societăți emancipate.”
Prin acest parteneriat ADAA continuă demersul de a avea alături instituții cu notorietate, cu experiență și expertiză susținută la nivel național și internațional pentru a oferi antreprenorilor programe și proiecte specifice ce ii ajută să-și diversifice afacerile și să le scaleze pe plan internațional.

Despre ADAA:
Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA militează pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale și asociative în rândul antreprenorilor autohtoni și pentru apărarea și promovarea intereselor acestora. De asemenea, ADAA promovează activ rolul și importanța antreprenorială pentru dezvoltarea economică durabilă și sustenabilă a României. Asociația a fost înfiinţată în 2012 ca o nevoie stringentă a mediului antreprenorial de a găsi o platformă de comunicare şi promovare a modelelor de bună practică la nivel național și internațional. În plus, misiunea ADAA este de a sustine conștientizarea, atât individual, cât și colectiv, a importanței implicării femeilor în viața publică, în societate și în afaceri.

Despre USIBID:
Situat în inima orașului Washington, D.C., USIBID este un furnizor de top de programe de formare profesională și dezvoltare în afaceri. Misiunea noastră este să le oferim profesioniștilor in afaceri abilitățile și cunoștințele necesare pentru a reuși în peisajul de business global. Programele noastre sunt concepute pentru a oferi indivizilor instrumentele necesare ce le transformă aspirațiile de afaceri în realitate. La USIBID, credem în puterea educației de a contribui la dezvoltarea personală și profesională. Ca lideri mondiali în formarea și dezvoltarea afacerilor, scopul nostru este de a forma profesioniști oferindu-le acces la educație de înaltă calitate și expertiză internațională.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp