Impreuna pentru susținerea educației financiare!

Impreuna pentru susținerea educației financiare!

Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA se alătura Fundatia Dan Voiculescu in demersul de a susține și promova Educația Financiară in scoli!
Conferința WEBDIDACTICA Educational “Educația Financiară in scoli” are ca principala tema una de mare actualitate, respectiv programele de educație financiară pentru copii care sunt primordiale și asta nu doar pentru a-i ajuta să înțeleagă noțiuni și concepte financiare, ci, mai ales, pentru a învăța să le pună în practică.
Educația financiară este esențială pentru copii, deoarece îi ajută să-și dezvolte anumite abilități și aptitudini care, în viitor, îi pot ajuta să devina niște adulți educați financiar, pentru a avea acces la un nivel superior al vieții.
ADAA susține și promovează nevoia de educație financiara prin programul național “Educație financiara pentru creștere economică și dezvoltarea afacerilor” conceput împreuna cu Ziarul News care va debuta in 23 Martie la BNR prin conferința Future Economy -TENDINȚE ECONOMICE 2023
Evenimentul are ca scop facilitarea unui schimb de experiență între specialiști și profesorii din toată țara și promovarea unor bune practici în educaţia financiară.

Obiectivul acestei conferințe este acelea de a valoriza interdisciplinaritatea, în predarea educației financiare și de a prezenta abordări inovative în ceea ce privește activitățile de educație financiară, în scopul obţinerii performanţelor școlare, care permit asigurarea calităţii și inovației în educaţie.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp