Misiune economică în SUA

În următoarele zile suntem într-o misiune economică în SUA. – Shapping the future for a better tomorrow.                                                                

UPDATE: 21.06.22 – 09:39 | 25 de ani de parteneriat strategic între România și Statele Unite ale Americii- prilej de a discuta despre domeniile prioritare de dezvoltare durabilă pentru România in contextul actual geopolitic, cooperare strategica și continuarea întăririi relațiilor bilaterale între cele doua state, împreuna cu Excelenta Sa, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României in SUA, Andrei Muraru, in cadrul recepției oferite delegației organizate de Grupul de Presa MediaUno.

UPDATE: 21.06.22 – 19:23 | Grupul de Presa MediaUno le mulțumește domnilor Bogdan Lupas, Foreign Trade Officer și Matei Balaita, Head of Office la Trade and Commercial Office la Ambasada României la Washington pt invitarea delegației misiunii economice in SUA la Energy Security & International Trade Summit Romanian Embassy, June 21, 2022

UPDATE: 21.06.22 – 20:48 | Astăzi la Energy Security &International Trade Summit discuțiile s-au axat in principal pe importanta sectorului energetic ca pilon de dezvoltare strategica in contextul geopolitic actual cât și pe consolidarea relațiilor bilaterale România-USA! Am susținut in panelul dedicat energiei rolul pe care Romgaz

îl are la nivel international cât și potențialul de a deveni un jucător important in regiune.
Mulțumesc Ambasada României în Statele Unite ale Americii / Romanian Embassy to US pentru tot sprijinul.
 

UPDATE: 22.06.22 – 10:28 |

Am discutat despre consolidarea relațiilor economice Româno-americane in sectoare de interes bilateral, cu impact semnificativ asupra dezvoltarii economice viitoare a României împreuna cu Matei Balaita, Head of Office at the Trade and Commercial Office of the Embassy of România in Washington DC. 
Misiunea economică, “Shaping the future 4 a better 2 morrow” organizată de Grupul de Presa MediaUno cu sprijinul Ambasada României în Statele Unite ale Americii / Romanian Embassy to US și al consulatelor din Los Angeles, New York și Las Vegas , este formată din companii precum Romgaz, Compania Naţională Poşta Română, Depogaz, Consiliul Judetean Ilfov, Consiliul Județean Neamț Asociația Producătorilor de Energie Electrică – HENRO, Societatea pentru Administrarea Participațiilor Statului în Energie (SAPE S.A.), RADIOCOM, Agrii, Autoritatea Naționala de reglementare in domeniul energiei, EnergoBit,etc.
 
UPDATE: 23.06.22 – 09:28 | Parcursul ascendent al relaţiilor bilaterale dintre România și SUA este pus în valoare de dialogul continuu dintre cele doua state, care oferă perspective ample de cooperare într-o arie largă de domenii precum: energie, apărare, tehnologie, agricultura, etc. Despre toate acestea am discutat astăzi împreuna cu Consulul General al României la Los Angeles, Cosmin Dumitrescu si Consulul Economic, Simona Steriu, alaturi de Julie Anne Hennessy, director al US Commercial Service, US Department of Commerce.
 

UPDATE: 24.06.22 – 22:28 |

Pe măsură ce companiile internaționale intră pe o nouă piață, ele se luptă adesea să găsească partenerii potriviți pentru a se integra în această regiune complexă. Nevoile companiilor internaționale sunt unice, iar o strategie holistică trebuie dezvoltată cu atenție pentru a naviga pe canalele de afaceri și a descoperi oportunitatea potrivită în Los Angeles. Aceasta este esența Select LA Investment Summit. Select LA oferă companiilor internaționale și locale o înțelegere cuprinzătoare a ecosistemului de investiții din regiune cu informații utile care pot ghida deciziile de afaceri cheie.
Alături de Cosmin Dumitrescu, Consulul General al României la Los Angeles, unul dintre cei mai activi membri ai corpului diplomatic și de echipa Grupul de Presa MediaUno! Reușita acestei misiuni economice le aparține in totalitate! Felicitări Ioana Gabriela Tiganescu și echipei tale!
 

UPDATE: 25.06.22 – 07:27 |

Succesul este o notiune la care toata lumea viseaza. Indiferent de domeniul in care activeaza, oamenii isi doresc sa aiba succes. 
Din perspectiva de business, o definitie interesanta a fost data, astăzi, de Anastasia Soare, o femeie de afaceri româno-americană, CEO și fondatoare a companiei Anastasia Beverly Hills cu care am discutat despre succesul ei in business la întâlnirea de la Consulatul României din Los Angeles. Anastasia are o avere estimată în dolari americani la 3 miliarde si si-a deschis primul salon în 1997 în Beverly Hills. “Oamenii de afaceri trebuie sa aibă capacitatea  de a dezvolta o afacere profitabila care sa functioneze pe baza de seriozitate, onestitate și curaj. Cei care vor sa aiba cu adevarat succes trebuie sa aiba viziune, sa gândească pragmatic și sa își pună toate energiile pentru a-și atinge scopul!”
 
UPDATE: 28.06.22 – 00:27 | Avand un mediu probusiness, Nevada s-a clasat in ultimii ani in topul statelor  care susțin dezvoltarea antreprenoriatului, clasându -se drept cel mai bun stat pentru a face afaceri în vestul SUA. Am discutat, astăzi, la Las Vegas Chamber of Commerce, despre domeniile prioritare atât pentru Statul Nevada cât și pentru România, cu accent pe dezvoltarea relațiilor bilaterale și pe acumularea de know-how in sectoare de importanta strategica pentru ambele state. Mulțumesc Consulului General, Cosmin Dumitrescu și Consulului Onorific, Lia Roberts, care au însoțit delegația  României in cadrul misiunii economice “Shaping the future for a better tomorrow”, organizata de Grupul de Presa MediaUno!
 

UPDATE: 30.06.22 – 19:21 |

❗️La NYSE companiile strâng capital pe care îl folosesc pentru a modela viitorul
❗️Este prima Bursa a lumii judecând in termeni de capitalizare de piața in dolari americani
❗️Astazi am discutat cu specialiștii din domeniul bursier despre tranzactionarea la bursa, evoluțiile piețelor in contextul actual cât și despre oportunitățile pe care le oferă piața de capital
 

UPDATE: 30.06.22 – 19:21 |

„În urmă cu douăzeci și cinci de ani, 🇺🇸 Statele Unite și 🇷🇴 România au lansat Parteneriatul nostru Strategic. De atunci, am consolidat legăturile în materie de apărare, energie și cooperare economică. România nu are un prieten mai bun decât SUA și împărtășim angajamentul de a respinge agresiunea Rusiei în regiune” –  Secretarul de Stat american Antony J. Blinken. 
La invitația E.s. Andrei MURARU, Ambasada României în Statele Unite ale Americii / Romanian Embassy to US, am participat la recepția “The U.S. – Romania Trade and Business Partenership” (Parteneriatul comercial și de afaceri americano-român).
Misiunea socio-economică, “Shaping the future 4 a better 2 morrow” a fost organizată, în perioada 17 iunie – 2 iulie 2022, de Grupul de Presa MediaUno în parteneriat cu Institutul Național de Statistică, cu sprijinul Ambasadei României din Washington și al consulatelor din Los Angeles, New York și Las Vegas.
Scopul acestei misiuni a fost consolidarea relațiilor economice româno-americane în sectoare de interes bilateral, pe teme concrete, cu impact semnificativ asupra factorilor de decizie și companiilor direct implicate.
 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp