Premiul de excelenta pentru inovare in raportarea non-financiară îi revine domnului Alexandru Chiriță, CEO Electrica

Un studiu recent ne arata ca 57% dintre romani utilizeaza inteligenta artificiala la locul de munca, ceea ce ne indica inca o data faptul ca a devenit o parte integranta a lumii noastre in rapida evolutie. Datorita capacitatilor sale unice, ne aflam in fata unei fuziuni faraprecedent intre tehnologie si creativitate, care deschide oportunitati nelimitate pentru inovatie.

Compania Electrica a dus colaborarea cu tehnologia la nivelul urmator si a inregistrat astfel o premiera pentru Romania. Premiul de excelenta pentru inovare in raportarea non-financiara ii revine domnului Alexandru Chirita, CEO Electrica, pentru realizarea primului Raport de sustenabilitate cu un continutvizual creat exclusiv cu ajutorul inteligentei artificiale.

„Mulțumesc foarte mult! Este o recunoaștere, de fapt, a devotamentului de care a dat dovadă echipa noastră și în primul rând o dovadă a faptului că Electrica este o companie modernă și ne îndeplinim obiectivul de a rămâne în continuare un lider în piață de energie și furnizarea de energie electrică”, a declarat domnia sa in cadrul Galei Excelenta in Business.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp