Premiul „Leadership și performanță în business”- Ion Sterian, Director General TRANSGAZ

Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz este un actor cheie în sistemul energetic românesc, asigurând accesul cetățenilor și companiilor din România la energie sigură, accesibilă și curată.

Misiunea Transgaz este foarte clară: aceea de a construi, dezvolta și opera infrastructura națională de transport gaze naturale, astfel încât aceasta să permită, cu fiecare investiție pe care o realizează, diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze naturale, dezvoltarea sustenabilă a economiei, creșterea competitivității acesteia și a calității vieții tuturor românilor.

“Ecosistemul economic românesc are nevoie de cât mai mulți campioni precum Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton care să se lupte pentru societățile românești.

 Premiul “Leadership și performanță în business” pe care Directorul General al companiei, dl Ion Sterian, îl primește, onorează și responsabilizează Transgaz să continue proiectele ambițioase din țară și din regiune și reprezintă încununarea muncii unei întregi echipe.Pilotajul managerial în aceste vremuri complicate, mai ales în cazul companiilor cu capital majoritar de stat este dificil, implică cunoștințe tehnice de vârf, experiență și conduită profesională ireproșabile, reputație excelentă, diplomație energetică. Suntem implicați în proiecte de investiții majore și aș aminti doar două dintre ele :

– în România, semnarea ordinului de începere a lucrărilor pentru gazoductul Tuzla-Podișor, asigură noi premise foarte solide pentru securitate energetică și dezvoltare economică regională,

-preluarea de la Moldovatransgaz a activității de operare, exploatare, dispecerizare și transport a gazelor naturale din Republica Moldova care contribuie deasemenea la sporirea nivelului de securitate energetică.

 Vă mulțumesc încă o dată foarte mult și vă doresc succes tuturor celor care ați primit un premiu, să mergeți mai departe, să credeți în dumneavoastră, să credeți în echipă și celor care o vor primi în anii care vin!”

Mesajul domnului  Bogdan ANDRONIC- Director Relatii internationale si accesare fonduri europene 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp